Kylläpä oli mukava käydä tänään puutarhamessuilla. Siitä on tullut melkeimpä joka vuotinen traditio käydä siellä, ollaanhan lähes joka vuosi siellä pistäydytty. Mielenkiintoista nähdä paljon kaikenlaista ja se ihmisvilinä. Eikä kävelystä kipeytyneet varpaat ja hikikarpalot otsalla haittaa pätkääkään.

Oman pihan teko on ollut vuosia kesken, eikä kai koskaan valmiiksi tulekaan. Messuilta saa taatusti kaikenlaisia vinkkejä pihanlaittoon, kun vaan osaisi siirtää tiedon kotiin ja taidon toteutukseen. Aina sieltä tulee myös jotakin hankittua. Pari vuotta sitten tuli ostettua uima-allas pihalle. Ennenkuin se tuotiin kotiin, ehdittiin moneen kertaa jo katuakin ostosta. Kahden vuoden kokemus on, että kyllä siellä ovat uineet isot ja pienet vesipedot ja hyvä on ollut.

No, tänään tuli ostettu sitten puutarha aiheinen kirjasarja. Eikä halpa sekään. Taas vähän mielessä kolkuttaa, mutta lohduttaudun sillä, että ehkä minustakin jonakin päivänä tulee oikea multasormi. Ja ne kukkasipulit...toivottavasti en saa niitä "kuolioon" ennen kuin maat ovat sulat ja pääsen istutuspuuhiin.